ענבל גלאם. צילום: רפי דלויה
ענבל גלאם. צילום: רפי דלויה

וזה לא בגלל הסרט: זו הסיבה שענבל גלאם לבשה שמלת כלה

השחקנית האשקלונית שהפכה ל'אירמה' האהובה על המסך, הפתיעה באירוע ההשקה של "החתונה: ההילולה 2" כשהגיעה בלוק כלתי המרמז על הרצון שלה להיות כלה בעצמה גם בחיים האמיתיים

פורסם בתאריך: 12.6.25 12:15

ענבל גלאם, כוכבת הסרט החדש "החתונה: ההילולה 2", לא הסתפקה בתפקיד הראשי על המסך, והפכה גם למוקד תשומת הלב בפרמיירה החגיגית שנערכה בסינמה סיטי גלילות.

גלאם, שפרצה לתודעה הציבורית עם דמותה של אירמה בסדרות "שנות ה־80" ו"שנות ה־90", מגלמת את התפקיד הראשי בסרט ההמשך של שובר הקופות המצליח. לערב ההשקה הגיעה כשהיא לבושה בשמלת כלה בעיצובו של דרור קונטנטו, כשבידיה זר פרחים צהובים כסמל להזדהות עם החטופים.

 

לצד עבודתה כשחקנית, גלאם גם מלמדת משחק וכותבת תסריטים. לאחרונה, לאחר עשר שנות טיפולי פוריות, הפכה לאם לבתה אורי – בגיל 44. מבחינתה, ההופעה בשמלת כלה לא הייתה גימיק, אלא רגע אישי של סגירת מעגל.

פרימיירת הסרט ההילולה 2. צילום: רפי דלויה

פרימיירת הסרט ההילולה 2. צילום: רפי דלויה

"ההילולה 2' היא בשבילי הרבה יותר מפרמיירה של סרט, זו סגירת מעגל אישית עבורי", אמרה. "בשנים האחרונות עברתי דרך ארוכה, הפכתי לאמא אחרי מסע לא פשוט, היום כשאני עולה על השטיח האדום בשמלת כלה, זו הדרך שלי להגיד לעולם שאני פתוחה לאהבה ומאמינה שהתסריט יהפוך למציאות".

ענבל גלאם ושלום אסייג. פרימיירת הסרט ההילולה 2. צילום: רפי דלויה

ענבל גלאם ושלום אסייג. פרימיירת הסרט ההילולה 2. צילום: רפי דלויה

ענבל גלאם. צילום: רפי דלויה

ענבל גלאם. צילום: רפי דלויה


רוצים להישאר מעודכנים?
הורידו את אפליקציית "כאן דרום – אשקלון"



הואשמת בעבירה פלילית? משרד עורכי דין אמנון גולן – ההגנה המשפטית שאתה צריך


תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כאן דרום אשקלון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר