הבריכה העירונית באשקלון נפתחה מחדש ביום הראשון הרשמי של הקיץ, לאחר מספר חודשי שיפוץ, תחזוקה ושדרוג שנועדו לשפר את חוויית הבילוי של התושבים.

לוקרים בבריכה העירונית. צילום: אחי בנאי
במהלך העבודות, שבוצעו בחודשי החורף כדי לא לפגוע בפעילות בעונת הרחצה, הוחלפה הצנרת, בוצע ריצוף חדש, נשתלו דשא וצמחייה סביב הבריכה ושודרגו מרחבי השהייה והבילוי. בנוסף, הותקנו מתקני מים חדשים המיועדים לפעוטות עד גיל 3.
הבריכה העירונית כוללת בריכה חצי אולימפית ומשמשת לאורך השנה לשחייה ספורטיבית, אימונים וחוגים, ובחודשי הקיץ צפויה לארח אלפי תושבים ומשפחות מהעיר.
במקביל לפתיחה המחודשת, בעיריית אשקלון כבר מקדמים את שלב הפיתוח הבא של המתחם. התוכנית כוללת הקמת בריכה חצי אולימפית נוספת, מגלשות מים, בריכת פעוטות, מתחם הסעדה, משרדים, ומרחבי שהייה חדשים, במטרה להפוך את המקום למתחם מים ופנאי מתקדם עבור תושבי העיר.

הבריכה העירונית. צילום: אחי בנאי
ראש העיר, תומר גלאם: "אנו שמחים לפתוח את עונת הקיץ עם הבריכה העירונית המחודשת, לאחר עבודות שדרוג משמעותיות שביצענו לטובת התושבות והתושבים. המטרה שלנו היא להעניק לתושבי אשקלון מתקני פנאי וספורט איכותיים, בטוחים ומזמינים, שיאפשרו לכל המשפחה ליהנות מחוויית בילוי מהנה ונגישה. לצד השיפוץ שהושלם, אנו כבר מקדמים את השלב הבא בפיתוח המתחם, שיכלול הרחבה משמעותית של הבריכה העירונית והפיכתה למתחם מים ופנאי חדשני לטובת תושבי העיר. אני מזמין את התושבים ליהנות מקיץ מרענן בבריכה העירונית".
רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו אלינו:
⇔
⇔
⇔ ![]()


