המועצה האזורית חוף אשקלון קיימה את שבוע הספורט הארצי שמטרתו בעיקר לחבר בין הקהילה באמצעות פעילויות ספורטיביות בדגש על בריאות הגוף, וגם הנפש. תושבים מכל הגילאים יצאו מהבית ולקחו חלק פעיל ביוגה ופילאטיס מול השקיעה, באימוני POUND FIT קצביים, ביריד ספורט והפנינג חווייתי לילדים ולמשפחות, הפנינג ספורטיבי ועוד – והכול באווירה קהילתית, צבעונית, שמעודדת תנועה.

שבוע ספורט בחוף אשקלון. צילום: דוברות המועצה
גם מועדון הטניס של חוף אשקלון לקח חלק בפעילות הארצית עם ביקור מיוחד במרכז הטניס ברמת השרון, כחלק מחיזוק הקשר עם הקהילה הספורטיבית בישראל.
בנוסף, כחלק מהמאמצים לחיזוק תחום הבריאות, תקיים היחידה לקידום הבריאות במועצה הפנינג בריאות לכל המשפחה שייערך ב-19.5 ברחבת המועצה בבת הדר. ההפנינג יכלול דוכני הסברה בתחום הבריאות, מגרשי משחקים ענקיים, מתנפחי נינג'ה אתגריים, ניידת לימודית של מד"א, מוזיקה חיה ושלל פעילויות באווירה חגיגית.

שבוע ספורט בחוף אשקלון. צילום: שרון גולנדר
מנהלת מחלקת הספורט במרכז הקהילתי חוף אשקלון, סופיה מויסה: ״שבוע הספורט הוא בעיקר פעילות שמחברת בין תושבים, מגזרים וגילאים דרך ערכים של בריאות, כושר וקהילה. לראות את ההורים, הילדים והסבים זזים יחד – זו התמונה הכי יפה שאפשר לבקש".

שבוע ספורט בחוף אשקלון. צילום: שרון גולנדר

שבוע ספורט בחוף אשקלון. צילום: שרון גולנדר
רוצים להישאר מעודכנים?
הורידו את אפליקציית "כאן דרום – אשקלון"
הואשמת בעבירה פלילית? משרד עורכי דין אמנון גולן – ההגנה המשפטית שאתה צריך