איש כוחות הביטחון, תושב אזור אשקלון בשנות ה-30 לחייו, יקבל פיצוי כולל של כ-200 אלף שקלים לאחר שנפצע בתאונת דרכים שאירעה בדרכו למשמרת.
התאונה התרחשה לפני כשנתיים, כאשר יצא לעבודתו כהרגלו. במהלך הנסיעה היה מעורב בתאונת דרכים ופונה לקבלת טיפול בבית החולים ברזילי באשקלון.
בבדיקות שנערכו לו אובחנו כאבים בעמוד השדרה הצווארי והמותני. לאחר שחרורו המשיך לקבל טיפול בקופת החולים ונשלח לבדיקות נוספות. בהמשך התברר כי הוא סובל מפריצת דיסק ומבלטי דיסק בגב.
בעקבות המקרה פנה האיש לעורך הדין איל כהן ממשרד עורכי הדין כהן-קריסי, המתמחה בדיני נזיקין. עו"ד כהן פעל בשני מסלולים: תחילה הוכרה התאונה כתאונת עבודה על ידי המוסד לביטוח לאומי, ולאחר מספר ועדות רפואיות נקבעו לו אחוזי נכות והוא קיבל פיצוי של כ-45 אלף שקלים.
בהמשך הוגשה תביעה נגד חברת ביטוח החובה של הנהג המעורב בתאונה, בדרישה לפיצוי על הנזקים שנגרמו לו. בכתב התביעה נטען כי בשל מצבו הרפואי והנכות שנקבעה לו קיים חשש להחמרה בכאבים בעתיד, וכן לפגיעה ביכולתו להמשיך בעבודתו הדורשת פעילות פיזית מאומצת.
חברת הביטוח מצידה טענה כי אין מקום לפיצוי נוסף מעבר למה שכבר קיבל מהביטוח הלאומי, וכי הנזק העתידי צפוי להיות מינורי.

עו"ד אייל כהן. צילום: יח"צ
בסופו של דבר הגיעו הצדדים להסכם פשרה, במסגרתו תשלם חברת הביטוח כ-146 אלף שקלים. יחד עם הפיצוי מהמוסד לביטוח לאומי, יעמוד סכום הפיצוי הכולל על כ-200 אלף שקלים.
רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו אלינו:
⇔
⇔
⇔ ![]()


