זק"א בברזילי. צילום ארכיון: זק"א

טרגדיה: נקבע מותה של הפעוטה מאשקלון

התינוקת אותרה ללא הכרה בביתה ברחוב העבודה, לאחר שלא התעוררה משנתה

פורסם בתאריך: 1.10.26 12:42

פעוטה בת שלושה חודשים, אשר אותרה הבוקר ללא הכרה בביתה ברחוב העבודה באשקלון לאחר שלא התעוררה משנתה, נפטרה במרכז הרפואי ברזילי.

כפי שדווח קודם לכן, לזירה הוזעק צוות איחוד הצלה שביצע בה פעולות החייאה במקום, והיא פונתה בהמשך על ידי צוות מד"א לבית החולים, כשפעולות ההחייאה נמשכות תוך כדי הפינוי.

מבית החולים ברזילי נמסר: "למרכז הרפואי ברזילי הובאה ע"י איחוד הצלה תינוקת בת 3 חודשים ללא רוח חיים. במיון נקבע מותה".

בפעילות נמרצת של הרב מאיר בוסקילה, מפקד זק"א אשקלון, יחד עם המחלקה המשפטית של זק"א, מול כלל הגורמים, שוחררה התינוקת לקבורה ישירות מבית החולים ברזילי, ללא צורך בהעברתה למכון לרפואה משפטית, הלוויתה תתקיים בשעה 14:30.

"מדובר במקרה קשה וכואב מאוד", מסר הרב בוסקילה, "מיד עם קבלת הדיווח, פעלנו יחד עם המחלקה המשפטית של זק"א מול כלל הגורמים כדי למנוע עיכוב בהבאתה לקבורה. לאחר מאמצים מרובים התקבל האישור לשחררה ישירות מבית החולים לקבורה. אני מבקש להודות למשטרת אשקלון על הרגישות, ההבנה ושיתוף הפעולה שאפשרו לזרז את ההליך ולשמור על כבוד המת".


רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו אלינו:
⇔⇔⇔





אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כאן דרום אשקלון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.