שוטרי תחנת אשקלון פתחו השבוע בחקירה נמרצת אחר גבר, תושב אשקלון בן 25, שפגע, על פי החשד, ברכב משטרתי בעיר. הדיווח על האירוע התקבל במשטרה בשעות הערב, ומיד לאחר מכן הוזעקו השוטרים למקום כדי לאסוף ממצאים ולברר את נסיבות המקרה.
מנוסה שסיכנה הולכי רגל
מהחקירה הראשונית שערכה המשטרה עולה תמונה מדאיגה: לאחר הפגיעה ברכב המשטרתי, סימנה לו השוטרת שישבה ברכב לעצור, אך בתגובה נמלט הנהג מהמקום, כשהוא נוהג ברכב הרשום על שם זוגתו.
צפו בתיעוד הבריחה:
במהלך בריחתו עלה החשוד על המדרכה – מהלך שסיכן באופן ממשי הולכי רגל ומשתמשי דרך נוספים שהיו בסביבה. בשלב מאוחר יותר של האירוע ניסה החשוד, גם להשמיד ראיות הקשורות למקרה וזאת לאחר שביצע שטיפה לרכב.
מיד עם קבלת הדיווח פתחו שוטרי תחנת אשקלון בפעולות מבצעיות וחקירתיות לאיתור החשוד. בסיוע מוקד רואה של עיריית אשקלון הצליחו השוטרים לאתר את החשוד ולעצור אותו תוך זמן קצר יחסית מרגע האירוע. עם מעצרו הועבר החשוד לחקירה בתחנת המשטרה באשקלון.
השופט החליט על הארכת המעצר
החשוד נחקר במשטרה בחשד לביצוע מספר עבירות חמורות: סיכון חיי אדם בנתיב תחבורה, שיבוש מהלכי חקירה והשמדת ראיות, וכן בחשד לנהיגה תחת השפעת סמים ולעבירות תעבורה נוספות.

רכב שנפגע במהלך הבריחה. צילום: דוברות המשטרה
בהמשך הובא החשוד לבית המשפט שם התקיים דיון בבקשת המשטרה להאריך את מעצרו, ובסיומו החליט השופט להאריך את מעצרו בשבעה ימים, וזאת לצורך המשך החקירה.
"מדובר באירוע חמור"
מפקד תחנת אשקלון, סנ"צ אלדד אלישיב, התייחס לאירוע ואמר: "מדובר באירוע חמור שבמהלכו סוכנו חייהם של משתמשי הדרך. שוטרי התחנה פעלו במהירות, במקצועיות ובנחישות, ובתוך זמן קצר הצליחו לאתר ולעצור את החשוד". אלישיב הוסיף: "נמשיך לפעול באפס סובלנות נגד נהגים המסכנים את הציבור ולמצות עמם את הדין".
רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו אלינו:
⇔
⇔
⇔ ![]()



