ליגת כדורגל החופים של אשקלון 2025 תצא לדרך ב־1 באוגוסט, ויחד איתה חוזרת השותפות עם ח.י עשוש שיווק בע"מ ועשוש קרמיקה – שימשיכו זו השנה השלישית ברציפות לתמוך בליגה המקומית ולשמש כנותני החסות הראשית לצוות השיפוט.
את הטורניר ינחה גם הפעם שופט ליגת העל והשופט הבינלאומי גל לייבוביץ', שינהל את הליגה בעונה העשירית שלו, כחלק מאירוע ספורטיבי שהפך למסורת עירונית רבת משתתפים ותהודה.
"ההליכה המשותפת של ח.י עשוש בע״מ ועשוש קרמיקה עם ליגת החופים באשקלון היא יותר מחסות – היא באה מתוך אמונה של להשיב לקהילה, לדחוף את הספורט המקומי קדימה ולחזק את העיר שלנו זו העונה השלישית ברציפות", מדגישים בחברת ח.י עשוש. "כשעסק מקומי מוביל בוחר להשקיע בעיר, בספורט ובתרבות הפנאי – זה ניצחון לכולם. כל בית מתחיל מהיסודות. כל קהילה מתחזקת מהלב".
רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו אלינו:
⇔
⇔
⇔ ![]()


