הרימון והעצור. צילום: דוברות המשטרה
הרימון והעצור. צילום: דוברות המשטרה

הרימון נתפס בדרך ליעד: זה מה שקרה ליד אשקלון

לאחר שבוע שבו הושלכו 5 רימוני רסס באשקלון - עצרו שוטרי ימ"ר לכיש חשוד כשברכבו נתפס רימון רסס. "אנחנו במבצע משטרתי באשקלון", אמר מפקד הימ"ר

פורסם בתאריך: 11.1.26 18:58

לאחר שבוע אחד של אלימות פלילית עם חמישה אירועי השלכת רימונים שזעזעו את אשקלון, הצליחה המשטרה הבוקר לסכל מה שעלול היה להיות אירוע נוסף. שוטרי היחידה המרכזית של ימ"ר לכיש עצרו חשוד כשברכבו נתפס רימון רסס, במסגרת פעילות מבצעית מוגברת שמתקיימת בעיר.

המשטרה בדריכות גבוהה

בעקבות גל האלימות שפקד את אשקלון בימים האחרונים, הנחה מפקד המחוז הדרומי, ניצב חיים בובליל, להפעיל את כלל האמצעים המבצעיים והחקירתיים הנדרשים, לשם איתור וסיכול כוונות פגיעה הנובעות מסכסוכים פליליים.

המשטרה פועלת בדריכות גבוהה ובמבצע מיוחד שמתקיים בימים אלו ברחבי העיר, במטרה להבטיח את שלומם וביטחונם של תושבי אשקלון ולאתר עבריינים טרם ביצוע פשעים נוספים.

המעצר: רכב חשוד ורימון רסס

הבוקר, במהלך פעילות סמויה של היחידה המרכזית במרחב לכיש, זיהו השוטרים רכב חשוד כגנוב סמוך לאשקלון.

בחיפוש שנערך ברכב התגלה רימון רסס. נהג הרכב נעצר במקום והועבר להמשך חקירה במשטרה.

הרימון שנתפס בתוך שקית. צילום: דוברות המשטרה

הרימון שנתפס בתוך שקית. צילום: דוברות המשטרה

מפקד ימ"ר לכיש: "אנחנו בעיצומו של מבצע"

מפקד ימ"ר לכיש, סגן ניצב שחר לוי, אמר כי המשטרה מבצעת מבצע מיוחד באשקלון בעקבות האירועים האחרונים.

"אנחנו נמצאים בעיצומו של מבצע בעיר אשקלון. אנו מחויבים לביטחונם של תושבי העיר, ומחויבים עוד יותר לערער את ביטחונם של העבריינים. נבוא עם כולם חשבון עד הבאתם לחקירה והעמדתם לדין", אמר לוי.

אפס סובלנות לאלימות

המחוז הדרומי הודיע כי יפעל בנחישות ובאפס סובלנות כלפי כל אירועי האלימות, יפעל לאיתור עבריינים ומחוללי פשיעה, במטרה למצות עמם את הדין ולהרחיקם לתקופה ממושכת מאחורי סורג ובריח.

המעצר הבוקר מצטרף למעצרים שבוצעו בימים האחרונים, של האחים רזיאל ויניב רווח ושל ראש ארגון הפשיעה שלום דומרני.

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כאן דרום אשקלון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.