במסגרת פעילות יזומה וממוקדת שמקיימים שוטרי תחנת קריית מלאכי, שמטרתה מניעת עבירות אלימות וחיזוק תחושת הביטחון של הציבור, עצרו השוטרים לבדיקה רכב פרטי שעורר את חשדם.
בתוך הרכב: שני קטינים
בעת הבדיקה, ולאחר שביצעו חיפוש ברכב, איתרו השוטרים ותפסו מספר כלי תקיפה, לצד שכפ"צים שהיו מוסתרים בפנים.
בתוך הרכב שהו באותה עת ארבעה נוסעים, ובהם שני קטינים – כל המעורבים תושבי אשקלון. בעקבות הממצאים שהתגלו, הוחלט לעכב את כלל הנוסעים לחקירה בתחנת המשטרה.
מפקד התחנה: "נמשיך לפעול בנחישות"
מפקד תחנת קריית מלאכי, סנ"צ ליאור מצרפי, מסר כי "הפעילות המבצעית והמודיעינית שאנו מבצעים מדי יום נועדה להגביר את ביטחון התושבים ולשמור על הסדר הציבורי". לדבריו, "נמשיך לפעול בנחישות ובכל האמצעים העומדים לרשותנו נגד עבריינות ואלימות, תוך חתירה למניעת אירועים פליליים עוד בטרם התרחשותם".
רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו אלינו:
⇔
⇔
⇔ ![]()


