זירת האירוע ברחוב משה יוליש. צילום: זק"א
זירת האירוע ברחוב משה יוליש. צילום: זק"א

גופת אישה נמצאה בבית באשקלון

המקרה השני בתוך שבוע: עוזרת הבית הגיעה לבית והבינה שמשהו לא בסדר - צוותי החירום שפרצו לדירה נחשפו לממצאים קשים

פורסם בתאריך: 5.5.26 23:06

מוקדם יותר היום, התקבל דיווח במוקד זק"א 1220 על אישה ערירית שאותרה ללא רוח חיים בדירתה ברחוב משה יוליש באשקלון. העוזרת הביתית של האישה ניסתה ליצור עימה קשר ללא הצלחה, והדבר העלה את החשש.

כוחות כבאות והצלה שהוזעקו לזירה פרצו לדירה, שם איתרו את גופת האישה בת ה-76. צוותי מד"א שהגיעו למקום נאלצו לאשר את מותה במקום.

מקרה קשה במיוחד

מתנדבי זק"א מרחב לכיש פעלו בזירה בטיפול בכבוד המת ובאיסוף הממצאים. נתי שחף, אהרן מורי ומוטי שוב, מתנדבי זק"א צוות אשקלון, תיארו את המקרה הקשה: "מדובר בזירה קשה מאוד, לצערנו רק בשבוע שעבר טיפלנו במקרה דומה בעיר".

לדבריהם, האישה אותרה כשהיא במצב ריקבון מתקדם, מספר ימים לאחר מותה.

תופעה ארצית מדאיגה

מוטי בוקצ'ין, דובר זק"א, העלה נתון מטריד: "מדובר במקרה שני שבו אותרה גופת אדם במצב ריקבון בתוך כשעה, ובמקרה שלישי בתוך כשעתיים בהם מתנדבי זק"א מטפלים באנשים שאותרו ללא רוח חיים בביתם ברחבי הארץ, בדימונה, ברחובות וכעת גם באשקלון".

בוקצ'ין הוסיף כי זהו המקרה השני בעיר אשקלון בתוך שבוע בלבד, והפנה קריאה לציבור: "הנתונים המדאיגים הללו ממחישים שוב את התופעה הקשה של אנשים החיים בבדידות, אנו קוראים לציבור לגלות ערנות, לשמור על קשר עם בני משפחה ושכנים".


רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו אלינו:


אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כאן דרום אשקלון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.