נערה. צילום אילוסטרציה: pexels-rdne
נערה. צילום אילוסטרציה: pexels-rdne

תקף מינית בת משפחה קטינה ופרץ בבכי בבית המשפט

תושב אשקלון נאשם שניצל ביקור חג אצל משפחה ותקף מינית קטינה בת משפחה שלו, בזמן שאשתו ובני משפחה אחרים נמצאים בבית. הוא איים עליה אם תספר זאת, אבל לאחר שנעצר הוא בכה בבית המשפט

פורסם בתאריך: 12.10.26 19:21

תושב אשקלון בן 67 נאשם כי תקף מינית את בת משפחתו הקטינה, במהלך ביקור משפחתי בבית משפחה בזמן חג הסוכות. על פי כתב האישום שהוגש נגדו, האירוע התרחש בעודה נחה לבדה באחד מחדרי השינה בבית, כשבני משפחה נוספים נכחו בבית.

לפי כתב האישום, שהוגש באמצעות פרקליטות מחוז דרום (פלילי), בתאריך 26 בספטמבר, לרגל חג הסוכות, התארחו המתלוננת והחשוד בבית הסבתא, יחד עם בני משפחה נוספים של שני הצדדים.

כך לפי כתב האישום התרחש האירוע

בשעות הצהריים, בעוד המתלוננת נחה לבדה במיטה באחד מחדרי השינה, נכנס החשוד לחדר ונשכב לידה. על פי הנטען בכתב האישום, הוא שכב על גבו כשראשה של המתלוננת מונח על חזהו, והחל ללטף בעדינות את גבה מתחת לחולצתה. בהמשך, כך נטען, הוא המשיך ליטוף גם באזור הישבן, ואז קירב את פניה אליו ונישק אותה בפיה תוך הכנסת לשונו לפיה.

לפי כתב האישום, המתלוננת הסיטה בתגובה את פניה והתיישבה על המיטה, אך זמן קצר לאחר מכן חזרה ונשכבה לצידו, ואז נגע בה שוב בחזה שלה. בשלב הזה, כך נטען, קמה המתלוננת מהמיטה ונמלטה מהחדר.

בכתב האישום נטען עוד כי זמן קצר לאחר מכן, כשהמתלוננת שהתה בסלון והנאשם בחדר, הוא קרא לה וביקש ממנה להביא לו כוס מים. כאשר נכנסה לחדר, לפי הנטען, דרש ממנה להישבע שלא תספר על מה שקרה, וכן ביקש ממנה להרים את חולצתה – בקשה שלא נענתה.

בהמשך, כך נטען, יצא אל הסלון, שב ודרש מהמתלוננת לא לחשוף את המעשה, הניח את אצבעו על שפתיו כסימן לשתיקה, ולאחר מכן העביר את אצבעו על גרונו בתנועה המדמה שיסוף.

התלונה והחקירה

המתלוננת סיפרה על האירוע לאחותה הגדולה סמוך לאחר שקרה, ולאחר מכן גם לאמה. בהקלטה שבוצעה בבית ונמסרה למשטרה על ידי אם המתלוננת, מתועד עימות שנערך בין המתלוננת לחשוד בנוכחות בני משפחה נוספים. על פי הנטען בבקשת המעצר, הוא מודה בהקלטה כי נגע בישבן ובחזה של המתלוננת, נישק אותה בפה, והשביע אותה שלא תדבר על כך תוך שהוא מסמן לה באמצעות העברת אצבע על גרונו.

גם בחקירתו במשטרה, כך נטען בבקשת המעצר, הודה כי נישק את המתלוננת בפה והחדיר את לשונו, נגע בישבנה ובחזה שלה וביקש ממנה להרים את חולצתה. לדבריו שם, לא התכוון להחדיר את לשונו לפיה, וזה "קרה" מכיוון שפיו היה יבש. בנוגע לתנועת האצבע על הגרון, טען בחקירה כי לא כיוון לאיים על המתלוננת, אלא התכוון לכך שהוא עצמו "יישחט".

האיש נעצר ב-2 באוקטובר, ובימים האחרונים הגישה הפרקליטות, לצד כתב האישום, גם בקשה להארכת מעצרו עד תום ההליכים המשפטיים. בבקשה נטען כי נגדו קמה עילת מעצר הן בשל חשש לשיבוש הליכי חקירה ומשפט – לנוכח ניסיונו, כך נטען, להדחיק את המתלוננת מלדווח על האירוע תוך איום מרומז – והן בשל חשש להישנות מעשים דומים. הפרקליטות ציינה כי הוא נעדר עבר פלילי.

הנאשם פרץ בבכי: "אני מצטער"

במהלך ימי מעצרו הובא האיש הובא לדיון בבקשת המשטרה להארכת מעצרו בבית משפט השלום באשקלון. במהלך הדיון פרץ האיש בבכי ואמר לשופטת: "אני מצטער, אני מתחרט על הכל".

כתב האישום מייחס לו עבירות של מעשה מגונה, ניסיון למעשה מגונה והדחה בחקירה.


רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו אלינו:
⇔⇔⇔





אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כאן דרום אשקלון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.