מיקס בשרים. צילום: האדי אבו שארב
מיקס בשרים. צילום: האדי אבו שארב

מסעדת בלקון ברהט – תחנת עצירה חובה לחובבי אוכל טוב

פורסם בתאריך: 29.11.18 12:52

     

אם אתם אוהבי אוכל אותנטי אמיתי, כזה שסוד התבלינים וצורת הבישול שלו תמיד תהייה סוד אבל במקביל, תמיד תחזיר אתכם לשם לנסות לפצח את חידת הטעם – עברו במסעדת בלקון ברהט.

למסעדת בלקון מגיעים כל סוגי האוכלוסיה תמצאו בה משפחות וזוגות וחבר'ה צעירים.

התפריט מגוון מאוד ומתחיל בארוחות בוקר מפנקות, פיצות, בשרים על האש, דגים ומנות מיוחדות לחובבי הכבש.

המחירים? נדהמנו לגלות שארוחת בוקר זוגית עולה שם רק 65 ₪, פיצות מהטאבון ב 35 ₪ ומיקס בשרים ב 65 ₪. וכן, המחיר כולל מבחר של סלטי הבית. פינוק של ממש.

צלעות כבש. צילום: האדי אבו שארב

צלעות כבש. צילום: האדי אבו שארב

קצת על המנות היותר מיוחדות:

קבב טורקי:

הקבב הטורקי של בלקון נעשה על האש ולאחר הבישול מוסיפים לו מרק עגבניות ותערובת תבלין מיוחדת, בצק ומכניסים אותו לטאבון לסיום בישול. כל המרכיבים מקבלים טעם מיוחד שאין שני לו.

 

קדרות בטאבון:

בבלקון מכניסים לקדרה עוף או בשר כבש יחד עם ירקות ותבלינים בצורת בישול אותנטית ומיוחדת שגורמים לטעם העוף או הבשר לקבל מרקם מיוחד וממכר.

 

מגלובה:

המגלובה של בלקון היא בהזמנה מראש ולפי בחירתכם עם עוף או כבש. תבשיל אורז "הפוך" עם ירקות שונים, הנותן בזמן הבישול לכל הטעמים להתחבר יחד לתבשיל שנמס בפה והטעם ממכר.

מנסף:

מאכל בדואי מסורתי המכיל בשר כבש ולחם בדואי (סאג'), המבושל ברוטב של מרק יוגרט שבתוכו עפיק (גבינת המדבר שעשויה מחלב צאן). מומלץ ביותר.

כבש ממולא בטאבון:

בבלקון לוקחים חלק מכבש (צוואר/כתף) וממלאים אותו באורז מתובל ומניסים לטאבון לכמה שעות. הבישול ארוך ונותן צריבה נכונה לבשר ושחרור טעמים מהמילוי.

 

מיקס בשרים. צילום: האדי אבו שארב

מיקס בשרים. צילום: האדי אבו שארב

ב-WAZE: בלקון קפה ומאפה

טלפון: 0508389888 הדי

שעות פתיחה:

ראשון-שבת מ 08:30 ועד חצות


כתבה שיווקית


 

תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כאן דרום אשקלון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר