טורניר 'לזכרם'. צילום: דוברות המשטרה

לזכרם: הטורניר המיוחד של שוטרי תחנת אשקלון

שוטרים, משפחות שכולות, בני נוער ונציגי הקהילה נפגשו בטורניר הכדורגל "לזכרם", שהוקדש לנופלים ולנרצחים ב-7 באוקטובר ובמלחמת חרבות ברזל. המשחקים הפכו לערב שחיבר בין הנצחה, ספורט וקהילה

פורסם בתאריך: 1.9.26 07:04

שוטרי תחנת אשקלון קיימו את טורניר "לזכרם", לזכר הנופלים והנרצחים ב־7 באוקטובר ובמהלך מלחמת חרבות ברזל.

טורניר 'לזכרם'. צילום: דוברות המשטרה

הטורניר הפגיש את שוטרי התחנה עם משפחות שכולות, בני נוער ונציגים מגופים קהילתיים ועירוניים. המשחקים סיפקו את המסגרת הספורטיבית, אך מטרתו המרכזית של הערב הייתה לאפשר לקהילה להתכנס יחד, לזכור את הנופלים ולחזק את הקשר עם המשפחות.

מאחורי האירוע עמד שיתוף פעולה רחב בין תחנת אשקלון לבין מינהל הקהילה והתנ"ס, הרשות לביטחון קהילתי, מחלקת הספורט, אגף החינוך העל יסודי, תנועות הנוער ונציגי קהילת ביתא ישראל. גם משפחות השכול היו שותפות בהכנת הטורניר וביצירת אופיו.

טורניר 'לזכרם'. צילום: דוברות המשטרה

במהלך הערב הודגש כי ההנצחה אינה מתקיימת רק בטקסים רשמיים, אלא גם דרך מפגשים קהילתיים שמחברים בין אנשים. במקרה הזה, היה זה הכדורגל שהביא אל מקום אחד שוטרים, משפחות ובני נוער, סביב זיכרון משותף.

במשטרת אשקלון סיכמו כי ההירתמות הרחבה לקיום הטורניר המחישה את כוחה של הקהילה ואת חשיבותם של הלכידות והסיוע ההדדי, במיוחד בתקופה שבה משפחות רבות ממשיכות להתמודד עם השלכות המלחמה.

טורניר 'לזכרם'. צילום: דוברות המשטרה


רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו אלינו:





אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כאן דרום אשקלון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.