התיק שנחטף מהאישה. צילום: דוברות המשטרה
התיק שנחטף מהאישה. צילום: דוברות המשטרה

באמצע הרחוב באשקלון: צעירה וקטין שדדו אישה

צעירה בת 19 ונער קטין חשודים בחטיפת תיק מאישה מבוגרת ברחוב - והסרטון שבידי המשטרה עשוי לסתור את גרסת הצעירה

פורסם בתאריך: 22.6.26 09:38

תגובה מהירה של שוטרי תחנת אשקלון הובילה ביום שישי למעצר שני חשודים בפרשת שוד תיק שאירעה ברחוב אבשלום חביב בעיר. בין החשודים: צעירה בת 19 ונער קטין, שניהם נעצרו לאחר שנמצאו רכובים על אופניים חשמליים באזור האירוע.

כך אירע השוד

על פי הדיווח שהתקבל במשטרה, הקורבן – אישה מבוגרת שהלכה ברחוב – סיפרה לשוטרים שהגיעו למקום כי שני אנשים רכובים על אופניים חשמליים ניגשו אליה, חטפו את תיקה ונמלטו מהמקום.

שוטרי הסיור פתחו מיד בפעולות חקירה וסריקות נרחבות באזור, ובתוך זמן קצר איתרו שני חשודים התואמים את התיאור. השניים הועברו לחקירה בתחנת המשטרה.

התיק נמצא בפח האשפה

במהלך החקירה סיפרה הצעירה לשוטרים כי הקטין השליך את התיק לפח אשפה ספציפי – ואכן, התיק אותר שם והוחזר לבעליו.

הצעירה טענה בחקירתה כי לא הייתה מעורבת בתכנון ובביצוע האירוע: לדבריה, הקטין ביצע את המעשה לפתע וללא ידיעתה, ושהיא ראתה את התיק רק לאחר שנחטף.

"לא נראה כי מדובר באירוע אקראי"

ביום שישי הובאו השניים לדיון בבקשת המשטרה להארכת מעצר, בפני השופטת דורית בונדה. נציג המשטרה הציג סרטון שלטענתו מוכיח כי לא מדובר במעשה ספונטני: "לא נראה כי מדובר באירוע אקראי לאותו רגע, רואים שניגשו אליה במכוון", אמר.

סנגורה של הצעירה טען מנגד כי היא אינה מכחישה שהייתה במקום, אלא שלא ראתה את חטיפת התיק ברגע שהתרחשה, ולא הייתה לה כל מעורבות פעילה בשוד.

השופטת בונדה קבעה כי חומר החקירה מגלה שהצעירה ביצעה את העבירה המיוחסת לה, והאריכה את מעצרה ב-4 ימים. גם מעצרו של הקטין הוארך ב-4 ימים.


רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו אלינו:


אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כאן דרום אשקלון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.