אגם בוחבוט. צילום: טל עבודי, בן צור, צילום: טל עבודי. מיקי, צילום: אושר פשינסקי
אגם בוחבוט. צילום: טל עבודי, בן צור, צילום: טל עבודי. מיקי, צילום: אושר פשינסקי

מיקי, בן צור ואגם בוחבוט: כל מה שמחכה לכם בפורים 2026 באשקלון

באווירה קסומה באקו פארק אשקלון יחכה לכם מופע מרהיב של שלושה מהכוכבים הכי אהובים, ושלל הפעלות והפתעות לכל המשפחה. במתחם יופעלו פודטראקים שיציעו מגוון מנות, כולל ללא גלוטן

פורסם בתאריך: 9.2.26 15:44

חגיגות פורים באשקלון יהיו השנה בסימן 'פורים בממלכה' עם מופע מוזיקלי מרכזי שיתקיים ב-3.3.26, עם מיקי, בן צור ואגם בוחבוט על במה אחת. לצידם – ייהנו המבקרים ממגוון רחב של פעילויות – מופעי רחוב, אמני קרקס ותיאטרון, דמויות ססגוניות, סדנאות יצירה, מתחמי פעילות לילדים ולמשפחות, פינות משחק, מתנפחים וביתני יריד, מתחם קטנטנים, מופעי מוזיקה לאורך היום, וכן מתחמי מזון ופודטראקס.

החגיגות יתקיימו באקו פארק, שיהפך למרחב קסום ולחוויה עירונית מיוחדת במינה. "פורים בממלכה הוא ביטוי לרוח האשקלונית – חגיגה עירונית שמחברת בין תרבות, קהילה ומשפחה", אמר ראש העיר תומר גלאם. "שמנו לעצמנו מטרה לייצר אירוע גדול, איכותי ונגיש, שבו כל אחת ואחד מתושבי העיר ירגישו חלק מחוויה משמחת, מחבקת ומלאת צבע. אני מזמין את תושבי אשקלון לבוא ולחגוג איתנו פורים שמח במיוחד".

האירוע כולו מונגש לאנשים עם מוגבלויות וכולל את כלל התאמות הנגישות הנדרשות, לרבות עמדת נגישות ייעודית בסמוך לבמה לטובת כבדי שמיעה ומתחמים מותאמים במטרה לאפשר חוויה מלאה, מכבדת ומהנה לכלל המשתתפים, כולל אנשים עם צרכים מיוחדים. כמו כן, האירוע יכלול גם דוכנים ומנות ללא גלוטן.

אירועים נוספים בחג הפורים ניתן למצוא בלוח האירועים באתר העירייה.


רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו אלינו:


אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כאן דרום אשקלון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.